Bij de Cornershop Soesterberg kunt u TOTO spelen.

Toto spelen

Fulltime
Uit het dagelijkse aanbod van wedstrijden in binnen en buitenland selecteer je 1 tot 6 duels waarvan je de uitkomst voorspelt. Voorspel of de thuisspelende club wint (1), het een gelijkspel wordt (X) of de uitspelende club wint (2).

Halftime / Fulltime
Voorspel voor zowel de rust als het einde van de wedstrijd of de thuisspelende club wint (1), het gelijkspel wordt
(X) of de uitspelende club wint (2).

Handicap
Dit is hetzelfde als een Fulltime voorspelling, met het verschil dat een team een of meerdere doelpunten voorsprong krijgt toegekend. Deze wordt opgeteld bij het wedstrijdresultaat. De voorsprong staat voor de quoteringen vermeld, bijvoorbeeld 0-1. Bij 0-1 krijgt het uitteam één doelpunt voorsprong.

Score
Voorspel de exacte einduitslag van de wedstrijd. Toto selecteert iedere week de meest aantrekkelijke wedstrijden uit de binnen- en/ of buitenlandse competitie(-s). De uitdaging voor jou is om van een van deze wedstrijden te voorspellen wat de exacte einduitslag is. Hoe zekerder je bent van je zaak, hoe hoger je inleg natuurlijk.

Tip
Bij Tip zijn diverse voorspellingen mogelijk. Bijvoorbeeld wie kampioen van de Eredivisie wordt of wie het eerste doelpunt scoort bij FC Utrecht-Ajax?

Toto-13
Voorspel van 13 wedstrijden wie er wint. Voorspel van de 13 wedstrijden of de thuisspelende club wint (1), het gelijkspel wordt (X) of de uitspelende club wint (2). Wanneer je alle wedstrijden goed voorspelt win je de Jackpot van € 10.000 of meer!

Voor meer informatie over Toto, speluitleg gaat u naar de Cornershop Soesterberg.