Bij de Cornershop Soesterberg kunt u TOTO spelen.

Toto spelen

Fulltime
Uit het dagelijkse aanbod van wedstrijden in binnen en buitenland selecteer je 1 tot 6 duels waarvan je de uitkomst voorspelt. Voorspel of de thuisspelende club wint (1), het een gelijkspel wordt (X) of de uitspelende club wint (2).

Halftime / Fulltime
Voorspel voor zowel de rust als het einde van de wedstrijd of de thuisspelende club wint (1), het gelijkspel wordt
(X) of de uitspelende club wint (2).

Handicap
Dit is hetzelfde als een Fulltime voorspelling, met het verschil dat een team een of meerdere doelpunten voorsprong krijgt toegekend. Deze wordt opgeteld bij het wedstrijdresultaat. De voorsprong staat voor de quoteringen vermeld, bijvoorbeeld 0-1. Bij 0-1 krijgt het uitteam één doelpunt voorsprong.

Score
Voorspel de exacte einduitslag van de wedstrijd. Toto selecteert iedere week de meest aantrekkelijke wedstrijden uit de binnen- en/ of buitenlandse competitie(-s). De uitdaging voor jou is om van een van deze wedstrijden te voorspellen wat de exacte einduitslag is. Hoe zekerder je bent van je zaak, hoe hoger je inleg natuurlijk.

Tip
Bij Tip zijn diverse voorspellingen mogelijk. Bijvoorbeeld wie kampioen van de Eredivisie wordt of wie het eerste doelpunt scoort bij FC Utrecht-Ajax?

Toto-13
Voorspel van 13 wedstrijden wie er wint. Voorspel van de 13 wedstrijden of de thuisspelende club wint (1), het gelijkspel wordt (X) of de uitspelende club wint (2). Wanneer je alle wedstrijden goed voorspelt win je de Jackpot van € 10.000 of meer!

Voor meer informatie over Toto, speluitleg gaat u naar de Cornershop Soesterberg.

SPEEL BEWUST 18+

Bij de Cornershop Soesterberg kunt u ook meespelen met de TOTO Easyplay!

Bij de Cornershop Soesterberg is het mogelijk om Toto te spelen via de Toto Easyplay.
Dit is een tablet waarmee heel eenvoudig meegespeeld kan worden. Er is geen online account nodig en betaling loopt via de winkelier.

De voordelen:
– Altijd een compleet programma & actuele quoteringen
– Eenvoudig overzicht van alle beschikbare spelopties
– Geen spelformulier meer nodig
– Betaling via de winkelier
Bekijk hierboven de film hoe je meespeelt via de Easyplay.
TOTO Easyplay bij de Cornershop Soesterberg