Tijd voor thee

Theezeef
Theeglazen met tekst

Samen een kopje thee drinken en bijkletsen is voor veel mensen een gezellige tijdsbesteding. Speciaal voor dit soort momenten introduceert de Cornershop Soesterberg deze collectie; Tijd voor Thee!

Deze collectie bestaat uit stevige theeglazen met een gekleurde, vilten sleeve en theezeef waar losse verse thee in kan worden gedaan.

De Tijd voor Thee collectie bestaat uit 24 verschillende theeglazen met sleeve en 22 theezeef titels. De glazen zijn te verkrijgen met 2 verschillende kleuren sleeves; bruin en blauw. De glazen met de bruine sleeves zitten verpakt in een blauw doosje en de glazen met de blauwe sleeves zitten verpakt in bruine doosjes. De glazen hebben een inhoud van 275 ml en zijn gemaakt van gehard glas. De glazen hebben een afmeting van 12,2 cm x 8 cm. De theezeef hebben allemaal een blauwe kleur en zitten verpakt in een transparten kunstof verpakking met kartonnen inlay. De theezeef hebben een afmeting van 15 cm x 4,7 cm. Ook op de theezeven zijn voorzien van een tekst.

Prijzen per glas: € 9,99

Prijzen per theezeef: € 4,99

Theeglas-Zus
Theeglas-Mooimens
Theezeef
Theeglas-ikhouvanjou
Theeglas-Familie

Wij hebben weliswaar geen webshop, maar ziet u iets en bent u niet in de gelegenheid om in onze winkel langs te komen neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0346-353728 of stuur een email naar cornershopsoesterberg@gmail.com en vraag naar onze mogelijkheden.

Er is een ruime keuze aan cadeautjes bij de Cornershop Soesterberg.

Kijk ons aanbod en druk op de volgende link: Cadeautjes bij de Cornershop Soesterberg