Serie Tassel nu verkrijgbaar bij de Cornershop Soesterberg voor maar € 4,95 per stuk!

Tassel bij Cornershop Soesterberg

De Tassel sleutelhanger bij de Cornershop Soesterberg onderscheidt zich van vele andere sleutelhangers doordat het zowel als sleutelhanger gebruikt kan worden, als mode accessoire voor aan uw tas. De Tassel kan eenvoudig aan de tas worden gehangen met behulp van de speciaal bevestigde clip. Deze hippe sleutelhanger past perfect bij de nieuwste modetrend: fringe fashion. De leuke en lieve teksten zorgen er voor dat niet het alleen modieus is, maar ook leuk is als persoonlijk cadeau.

De Tassel collectie bestaat uit 48 sleutelhangers, verdeeld over 24 initialen en 24 pakkende teksten.Iedere sleutelhanger bevat een hippe tassel met daarnaast een initiaal of een hart-, of cirkelvormig schijfje met een complimenteuze tekst in een fris, hip design. De sleutelhangers hebben een witte, gele of roze kleur. De Tassels zijn gemaakt van imitatie leer en hebben een afmeting van 17 x 5 cm voor de cirkel- en hartvormige varianten en 17 x 6,5 cm voor de initialen.

Prijs is € 4,95 per stuk.

Sleutelhanger met bedankt

Tassel met letter

Tassel met Princess

Sleutelhanger voor autosleutel

Tassel met letter G

Serie Tassel bij de Cornershop

Wij hebben weliswaar geen webshop, maar ziet u iets en bent u niet in de gelegenheid om in onze winkel langs te komen neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0346-353728 of stuur een email naar cornershopsoesterberg@gmail.com en vraag naar onze mogelijkheden.

Tassel voor Oma