De 6 garanties

Van alle Nederlandse loterijen stopt Staatsloterij meeste geld terug in de prijzenpot.

Van de Staatsloterij mag je verwachten dat er het meeste te winnen valt. En dat is ook zo. Staatsloterij keert minimaal 60% van de inleg uit in geldprijzen. En dat is het hoogste percentage van alle Nederlandse loterijen.

Staatsloterij trekt alleen uit verkochte loten.

Van de Staatsloterij mag je verwachten dat prijzen op verkochte lotnummers vallen. Dat garandeert Staatsloterij sinds 2008. En dat is wel zo eerlijk. De XL prijzen worden alleen uitgekeerd als er voor de XL optie betaald is.

Alle prijzen zijn vrij van kansspelbelasting.

Van de Staatsloterij mag je verwachten dat ze doen wat ze zeggen. Dus: als je bij de Cornershop Soesterberg een prijs van een miljoen wint, krijg je ook precies een miljoen op jouw rekening. En je hoeft dus geen cent kansspelbelasting te betalen. Dat doen zij voor jou.

De winnaars blijven altijd anoniem.

Van de Staatsloterij mag je verwachten dat het belang van de spelers voorop staat. Daarom zullen zij nooit de namen van onze winnaars bekendmaken. Winnaars bepalen zelf aan wie ze het vertellen.

Alle trekkingen zijn openbaar.

Van de Staatsloterij mag je verwachten dat de trekkingen eerlijk verlopen. Er is niet alleen een notaris aanwezig: ze zijn ook openbaar. Inderdaad, iedereen is er welkom. Ook jij.

Staatsloterij is er niet om winst te maken.

Van de Staatsloterij mag je verwachten dat ze geen winstoogmerk hebben. In plaats daarvan garanderen zij dat de opbrengst terug gaat naar de Nederlandse samenleving. Daar profiteren we dus allemaal van.

XL, een extra kans op prijzen van € 100 tot en met € 1 miljoen

Extra kans met de prijzen van XL

Meespelen met de Staatsloterij wordt extra leuk met XL. Hiermee heeft u elke 10e van de maand een extra kans op prijzen van € 100 tot en met € 1 miljoen. En dat voor slechts € 2,50 extra per heel lot en € 0,50 extra voor een 1/5 lot.

De loterij met het grootste prijzenpakket van Nederland

Iedere maand een hoofdprijs van 1 miljoen euro en 10 prijzen van 100.000 euro. En bij de vier feestelijke extra trekkingen (Koningsdagtrekking, Oranjetrekking, Gelukstrekking en Oudejaarstrekking) zijn er nog meer verrassende prijzen.

In totaal is het prijzengeld van de Staatsloterij  niet minder dan 430 miljoen euro! En alle prijzen vallen gegarandeerd! Want er wordt alleen getrokken uit de verkochte loten. Elke trekking opnieuw!

Meer dan 50% wint!

Op maar liefst 51,2% van de verkochte loten valt een prijs van minstens € 5,-. Dat is de hoogste winkans van alle Nederlandse loterijen! De kans op een prijs hoger dan de eigen inleg is 12,2%. Dit percentage geldt voor prijzen vanaf € 20,- want er is geen prijs van € 15,- (eigen inleg).

Iedere maand 1 miljoen euro

Iedere maand heeft de Staatsloterij bovendien een gegarandeerde hoofdprijs van 1 miljoen euro. Gemiddeld worden er voor de trekkingen op de 10e van de maand 2,9 miljoen loten verkocht. De kans op de hoofdprijs is dan dus 1 op 2,9 miljoen.

De  garanties van de Staatsloterij

De grootste winkans en het grootste prijzenpakket. Belastingvrij. We zetten de drie gegarandeerde voordelen van meespelen met de Staatsloterij nog even voor je op een rij.

Koop uw loten bij de Cornershop Soesterberg.

SPEEL BEWUST 18+