Bij de CORNERSHOP SOESTERBERG aan de Rademakerstraat 21 kunt u terecht voor Genie lampen of Fragrance lampen van het merk Boles D’olor.

De Genie Lamp vernietigt ongewenste geurtjes, zuivert en reinigt de lucht in de omgeving en laat daarna uw favoriete geur van Boles D’olor  in de ruimte achter.

Een Genie Lamp elimineert “slechte” luchtjes en reinigt de lucht via een proces dat catalytic oxidatie heet. In de steen zitten metalen verwerkt, o.a. Platinum, deze metalen hebben een magnetische werking op elkaar. Als de steen (in de pot) in gebruik is, wordt deze meer dan 200 graden Celsius warm. Met deze hoge temperaturen vindt catalystische oxidatie plaats in de steen. Deze reactie zuivert de lucht en vernietigt de vieze geurtjes in de omgeving.

Deze methode van lucht reiniging en zuivering stamt uit de 19e eeuw waar het in ziekenhuizen werd gebruikt om de lucht te zuiveren van vieze geurtjes en bacteriën.  Als u nu een lamp koopt bij de Cornershop profiteert u niet alleen van de reinigende werking van de Genie Lamp, maar kunt u ook nog eens genieten van uw favoriete geur van Bolos D’olor.

Huisparfum bij de Cornershop Soesterberg
Huisparfum bij de Cornershop Soesterberg
Huisparfum bij de Cornershop Soesterberg

Hoe gebruikt u de Genie Lamp?

Stap 1

Plaats de Genie Lamp op een stabiele ondergrond. Vul de Geur Lamp tot 2/3. De Fragrance Lamp mag niet tot de rand worden gevuld.

Stap 2

Plaats de lont (voor gebruik 30 tot 45 minuten in de Diffuser olie laten weken) en steek de steen aan. Laat de vlam 7 minuten branden. Blaas de vlam na 7 minuten uit. (Laat de vlam nooit branden zonder toezicht!)

Stap 3

Plaats de ventilerende deksel op de Genie Lamp. De Genie Lamp verspreidt nu uw favoriete geur en zuivert de lucht.

Stap 4

Om de diffuser helemaal te doven haal u de ventilerende deksel eraf (pas op, heet!) en plaatst de erbij geleverde solide dopje over de steen, hierdoor krijgt de steen geen zuurstof meer en zal hij uit gaan. Het beste kunt u bij het oppakken een doekje gebruiken.

Bij de Cornershop heeft u een ruime keuze uit geuren.
Deze flessen van 500 ml kosten € 13,95.

Deze olie is ook geschikt voor:

  • Lampe Berger
  • ScentChips
  • Ashleigh & Burwood
  • en andere fragrance of geurlampen
Geurlampen bij de Cornershop Soesterberg
Geurlampen bij de Cornershop Soesterberg
Geurlampen bij de Cornershop Soesterberg
Geurlampen bij de Cornershop Soesterberg

Is de geur iets te sterk?
Meng wat Boles D’olor Basic door de olie in de pot om de geur zachter te maken. Hoe meer Basic u toevoegt hoe zachter de geur wordt.

Geurlampen bij de Cornershop Soesterberg

Naast de genielampen hebben wij ook Aroma Diffusers in de verkoop en geurkaarsen en wax van Heart & Home.

Klik op onderstaande afbeeldingen en u wordt doorgelinkt naar de informatie pagina van het desbetreffende artikel.

Home Fragrance Soesterberg
Aroma diffuser kopen in Soesterberg

Bij de Cornershop kunt u terecht voor een groot wisselend assortiment met cadeau artikelen.

Kijk op onze website pagina CADEAU ARTIKELEN om een indruk te krijgen welke series wij aanbieden in onze winkel aan de Rademakerstraat 21 in Soesterberg!

Cadeautjes bij de Cornershop Soesterberg

Cadeautjes bij de Cornershop Soesterberg

Wij hebben weliswaar geen webshop, maar ziet u iets en bent u niet in de gelegenheid om in onze winkel langs te komen neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0346-353728 of stuur een email naar cornershopsoesterberg@gmail.com en vraag naar onze mogelijkheden.