Luxe sleutelhanger als cadeau
Nieuwe cadeautjes in assortiment

Luxe sleutelhangers

Sleutelhanger als cadeau

De luxe sleutelhangers zijn een prachtige aanvulling in het assortiment cadeauartikelen bij de Cornershop Soesterberg aan de Rademakerstraat 21 in Soesterberg.

Luxe sleutelhanger als kadoLuxe sleutelhanger als cadeautje

De Luxe Sleutelhanger is een complete sleutelhanger-collectie bij de Cornershop Soesterberg met de best verkochte sleutelhangerteksten van de afgelopen periode in een nieuw, uniek design.

De collectie bestaat uit de verschillende leeftijden, initialen, foto’s en lieve persoonlijke teksten.
Alle sleutelhangers zijn van hoge kwaliteit en zijn zeker erg gebruiksvriendelijk. Bovenin de display hangen de extra luxe sleutelhangers. In het hoogwaardige metaal van deze sleutelhanger is een 3D afbeeldingen geslagen welke voor een gedeelte is ingekleurd. Dit zorgt voor een levendige uitstraling.

Luxe sleutelhangers bij de Cornershop

De Kristal heldere epoxy geeftde afbeelding bescherming en staat daardoor garant voor een heel lange levensduur.

De 3D sleutelhangers onderscheiden zich door een persoonlijke tekst die op de achterzijde zwart is gelaserd. Verder zijn bij ons te koop; de kleurrijke, ronde sleutelhangers met korte, persoonlijke teksten. Ook bij deze serie is gebruik gemaakt van kristal heldere epoxy om de afbeeldingen te beschermen. De sleutelhanger heeft een luxe glanzende afwerking. Tenslotte de initiaal- en figuur sleutelhangers; strakke, moderne initialen met een glossy afwerking. Compleet vormen de sleutelhangers een assortiment waarin voor iedereen en voor elke gelegenheid een geschikt cadeau klaar ligt!

Luxe sleutelhanger met leeftijdLuxe sleutelhanger met initialen als cadeauLuxe sleutelhanger als met I love cats cadeauLuxe sleutelhanger met klavertje vier als cadeau
Luxe sleutelhanger als kadootje