Geurkaarsen bij Cornershop
Nieuw sojawax kaarsen

Heart & Home

Geurkaarsen en Wax

Hearthome bij de Cornershop

Naast ons uitgebreide assortiment cadeautjes hebben wij bij de Cornershop ruimte gemaakt voor een ruime keuze aan geurkaarsen en geurwax van het merk Heart & Home.

Heart & Home staat voor kwalitatief hoogwaardige geurkaarsen die zich door hun bijzondere design en exclusieve kwaliteit onderscheiden. De zelfontwikkelde sojawax-mix is de basis voor een unieke geurbeleving en is het perfecte alternatief voor iedereen die het milieu een warm hart toedraagt.

Geurkaarsen Soesterberg
Geurkaarsjes als cadeau Soesterberg
Home Fragrance Soesterberg

De brede selectie aan Heart & Home geuren heeft ervoor gezorgd dat bij ieder in huis gevuld kan worden met heerlijke geuren en mooi vormgegeven kaarsen, votives en waxbranders.

De kwalitatieve geurkaarsen bevatten natuurlijke Sojawax en verspreiden een sensationele geur en creëren een stijlvolle ambiance.

Onze leverancier heeft samen met de beste parfumleveranciers gewerkt aan unieke geuren die de potentie hebben om binnen te dringen tot uw verbeelding en uw zintuigen.

Met een lange brandduur zorgen onze heerlijke geurende kaarsen voor een uitstekende geurverspreiding in de kamer, waarbij beleving realiteit wordt en een heerlijke impressie achterlaat.

Geur assortiment bij de Cornershop Soesterberg

Ook kunt u bij de Cornershop terecht voor de geur wax van Heart & Home en de wax branders.

Sojawax is ecologisch duurzaam, afbreekbaar en milieuvriendelijker. De kaars brandt langzamer en op een lagere temperatuur dan de paraffine wax kaarsen.

De geurafgifte blijft van begin tot einde goed, doordat de ingrediënten gemixt worden in kleine batches en iedere batch wordt voor minimaal 1 uur geroerd om er zeker van te zijn dat het grondig gemengd is. Vervolgens wordt de wax van de onderkant van het vat vandaan gehaald, zodat iedere kaars een hoge en gelijkmatige concentratie van de geur heeft.

Waarin verschilt Heart & Home ten opzichte van andere aanbieders van geurkaarsen?

De unieke mix van geurwax bestaat uit 10 verschillende ingrediënten en zijn over de jaren steeds meer geperfectioneerd. Hierbij is aandacht gegeven aan het verhitten van de wax en het afkoelproces om uiteindelijk tot de juiste mix te komen waarbij de geur goed vastgehouden wordt en geen zwarte walm ontstaat bij het branden van de geurkaars.

Waarom branden Heart & Home kaarsen zonder enige  walm?

Wederom komt hier het stukje sojawax- gedeelte kijken….. soja brandt heel mooi, met minder zwarte walm en heeft langere branduren. Gelukkig is het ook een natuurproduct, wat betekent dat je kunt genieten van Heart & Home in de wetenschap dat het binnenin natuurlijk is.

Wat zit er in de wax?

Dit is een gepatenteerd geheim, maar de primaire ingrediënten zijn twee verschillende soorten sojawax, met kleine hoeveelheden kokos- wax, palm wax, paraffine wax (welke ook gebruikt worden in de voedselindustrie) en plantaardige emulgatoren.

Ook is er een ingrediënt toegevoegd dat voornamelijk voorkomt in schoonheidsproducten om de perfecte romige afwerking te geven.

Wax bij de Cornershop Soesterberg