De Enjoy Mok

Bekers met leuke teksten in Soesterberg

Mokken behoren tot de meest populaire cadeau artikelen en vandaar dat de Cornershop Soesterberg wederom een zeer fraaie mok in het assortiment heeft toegevoegd: de Enjoy mok!

Door het gebruik van zachte kleuren en handgeschilderde designs wordt de mok mooi gepresenteerd in de apothekerskast aan de Rademakerstraat 21 in Soesterberg.

De liefdevolle tekst op zowel de voorkant als binnenkant van de mok zorgt ervoor dat een collega, vriend en familielid dagelijks kan genieten van dit fijne cadeau!

De collectie van de Enjoy mok bestaat uit 36 verschillende teksten. De mok is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, te weten: oranje, roze, groen en blauw en zit verpakt in een giftbox. De bekers hebben een afmeting van 12 cm lang, 9 cm breed en 8,5 cm hoog en is gemaakt van porselein. De inhoud van de mok is 300ml. De giftbox is gemaakt van karton en heeft een afmeting van 13 cm lang, 9,2 cm breed en 9 cm hoog.

De mok is uiteraard vaatwasser bestendig.

vader en zoon beker bij de Cornershop
Enjoy Mok Cornershop
Beker met zus bij de Cornershop Soesterberg
Enjoy beker bij de Cornershop Soesterberg

Thema Mokken

Moederdag bekers bij de Cornershop
Bekers met geslaagd bij de Cornershop

Naast ons standaard assortiment van bekers en mokken zijn er ook nog bekers en mokken speciaal voor de themadagen in het jaar.
Dan moet u vooral denken aan Valentijnsdag, Vaderdag, Moederdag en de Geslaagd periode!

Bij de Cornershop kunt u terecht voor een groot wisselend assortiment met cadeau artikelen.

Kijk op onze website pagina CADEAU ARTIKELEN om een indruk te krijgen welke series wij aanbieden in onze winkel aan de Rademakerstraat 21 in Soesterberg!

Cadeautjes bij de Cornershop Soesterberg

Cadeautjes bij de Cornershop Soesterberg

Wij hebben weliswaar geen webshop, maar ziet u iets en bent u niet in de gelegenheid om in onze winkel langs te komen neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0346-353728 of stuur een email naar cornershopsoesterberg@gmail.com en vraag naar onze mogelijkheden.