Aroma diffusers en Boles D’olor geurolie

Aroma diffuser kopen in Soesterberg

Bij de Cornershop Soesterberg aan de Rademakerstraat 21 worden er Aroma diffusers verkocht.

De Ultransmit Aroma Diffusers zijn uitstekend geschikt voor het verdampen van aromatische oliën.
Dit verdampen gebeurt door middel van een koude nevel.
Het water in de aroma diffuser wordt door middel van trillingen met een hoge frequentie omgezet in stoom, waardoor deze koude verneveling ontstaat.

Aroma diffuser kopen in Soesterberg
Aroma diffuser kopen in Soesterberg

Aroma Diffuser – Bamboo

Het ontwerp van O’ME is geïnspireerd op de natuurlijke uitstraling van het bamboo. Het bloemrijke patroon en de fraaie verlichting. Het minimale gebruik van plastic op de essentiële onderdelen garandeert een langdurig gebruik.

De O’ME Bamboo Aroma Diffuser heeft meer dan 30 verschillende procedures ondergaan om het bamboo te bewerken. Dit is onder andere; inweken, stomen, bleken, drogen en verkolen van het bamboo.

De Aroma Diffuser Bamboo is uitstekend geschikt voor het verdampen van aromatische oliën. Dit verdampen gebeurt door middel van een koude nevel.

Aroma Diffuser No. 10 – Wit

De Ultransmit Aroma Diffuser is uitstekend geschikt voor het verdampen van aromatische olie. Dit verdampen gebeurt door middel van een koude nevel. De Aroma Diffuser heeft een stijlvol design en kan van kleur veranderen. Dit is handmatig in te stellen. De Aroma Diffuser is uitstekend te gebruiken voor in huis, kantoor-, salon- of praktijkruimte.

Bij aankoop van een Aroma Diffuser en een flesje geurolie krijgt u van ons een gratis flesje Boles D’Olor naar keuze erbij.

Aroma diffusers kopen in Soesterberg
Aroma Diffuser No.35
Aroma Diffuser No.35
Aroma Diffuser No.35

Aroma Diffuser Ultransmit No.35

De Leisure Aroma Diffuser is uitstekend geschikt voor het verdampen van aromatische oliën. Dit verdampen gebeurt door middel van een koude nevel. De Leisure Aroma Diffuser heeft een mooie glazen kap, waardoor deze een sjieke uitstraling krijgt. Hij heeft een waterinhoud van 200ml, waardoor deze ook zeker gebruikt kan worden voor de iets grotere ruimtes.

Wanneer de Aroma Diffuser aan staat, lopen de kleuren geleidelijk in elkaar over. Een kleur kan ook vastgezet worden of op neutraal wit worden gezet.

Bij aankoop van een van de Aroma Diffusers en een flesje , krijgt u een gratis flesje Boles D’Olor van ons.

Aroma Diffuser 39,95 bij de Cornershop Soesterberg

Aroma Diffuser – Arietta

Verkoopprijs € 39,95

Aroma Diffuser Arietta (KW046)

De Arietta Aroma Diffuser is een slanke hoge diffuser welke in ieder interieur prachtig zal staan. De diffuser heeft LED-verlichting en een stoomoptie met interval. De Arietta slaat automatisch af wanneer het waterreservoir leeg is.

De Ultransmit Aroma Diffuser is uitstekend geschikt voor het verdampen van aromatische olie. Dit verdampen gebeurt door middel van een koude nevel. De Aroma Diffuser Arietta is een kleinere soort uit onze collectie en heeft een sierlijke uitstraling. De verneveling is handmatig in te stellen van continue stomen tot een interval van 30 seconden. Ook is er een keuze om de diffuser te laten veranderen in verschillende kleuren. Deze kunt u laten variëren, vastzetten op een bepaalde kleur of gewoon uitzetten. De inhoud van het waterreservoir is 90 ml en hierdoor kunt u de diffuser ongeveer een paar uur laten stomen. Er is in het apparaat een beveiliging aangebracht dat het apparaat automatisch uitslaat als het waterreservoir leeg is. De aroma diffuser is uitstekend te gebruiken voor in huis, kantoor, salon of praktijkruimte.

Looptijd: 3-6 uur
Watercapaciteit: 80ml

In ons assortiment hebben we tevens geurolie van de merken Boles D’olor!

Aroma Diffuser Flora

AROMA DIFFUSER – FLORA

De meest uitgebreide aroma diffuser bij ons in het assortiment is de FLORA.

De Aroma Diffuser Flora is voorzien van een mooi glazen kap met verschillende soorten blauwe tinten in verwerkt zijn. De Aroma Diffuser heeft een fraaie verlichting. De kleuren van de verlichting lopen op een rustgevende manier in elkaar over, maar kan ook op één kleur vastgezet of helemaal uitgezet worden.  

U kunt de geurolie van ons merk Boles d’ olor gebruiken voor onze diffusers. We hebben meer dan 30 heerlijke geuren in onze collectie.

Looptijd: 3-7 uur

Watercapaciteit: 110 ml

Afmetingen: 13 cm B x 23 cm H

Materiaal: kunststof en glas (blauwe tinten gemengd met andere tinten)

Kleur: Led verlichting overlopend naar andere kleuren of vast te zetten op 1 kleur.

Interval: handmatig in te stellen van continue stomen tot een interval van 30 seconden.

Adapter: 12 V – 0,75 V – 9 watt

Meegeleverde gebruiksaanwijzing: NL/EN/FR>

Gebruiksaanwijzing: Verwijder de glazen deksel en de binnen deksel, vul het waterreservoir, met de bijgeleverde maatbeker, tot aan het streepje (max. 110 ml). Voeg 3 -5 druppels geurolie van Boles d’ olor (indien gewenst) toe. Plaatst de deksel weer terug. Stop de stekker in het stopcontact en zet de diffuser aan.

Bij deze aroma diffuser kunt de hoeveelheid mist en/of stoom instellen.
Bij de verlichting kunt u de helderheid en kleuren instellen.
En naast deze mogelijkheden heeft de timer 3 verschillende intervallen.

Wij hebben weliswaar geen webshop, maar ziet u iets en bent u niet in de gelegenheid om in onze winkel langs te komen neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0346-353728 of stuur een email naar cornershopsoesterberg@gmail.com en vraag naar onze mogelijkheden.

Aromatische olie van Boles D’olor

Bij de Cornershop Soesterberg kunt u terecht voor een groot assortiment geurolie van het merk Boles D’olor.

In totaal meer dan 30 geuren te verkrijgen dus voor ieder wat wils.

Voorbeelden van de geuren die bij de Cornershop Soesterberg te verkrijgen zijn:

 • Rode vruchten
 • Witte bloemen
 • Vanille
 • Katoen
 • Iris
 • Vanille
 • Borrealis
 • Flowershop
 • Dennegeur
 • Sopa Marseille
 • etc

Hierboven is maar een kleine selectie gemaakt van wat er bij de Cornershop Soesterberg te krijgen is.
Flesjes zijn per stuk te koop en bij aankoop van een Aroma Diffuser en 1x olie krijgt u van ons een flesje Boles D’olor naar keuze er gratis bij.